Skip links

Inschrijven

Wil je de fascinerende taal en cultuur van China ontdekken? Schrijf je dan in voor Chinese lessen bij Chinese Les Arnhem! Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde student die zijn vaardigheden wil verfijnen, wij bieden lessen op maat voor alle niveaus.

Juf Shen biedt zowel groepslessen als privélessen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. In de groepslessen geniet je van een interactieve en sociale leeromgeving, terwijl privélessen volledig worden afgestemd op jouw tempo en doelen.

Tijdens de lessen leer je niet alleen de taal, maar ook over de rijke Chinese geschiedenis, tradities en gewoonten. Onze lesmethoden zijn dynamisch en boeiend, met een focus op praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen.

Schrijf je vandaag nog in en begin jouw reis naar het beheersen van het Mandarijn. Vul het inschrijfformulier in of neem contact met ons op voor meer informatie. Ontdek de schoonheid van de Chinese taal en cultuur bij Chinese Les Arnhem!

Welke lesvorm heeft u interesse in?
Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikerservaring!