Skip links

Over Mij

Juf Shen Chinese leraresZhongjun Shen heeft een bachelordiploma van zang en opera-uitvoering. Behaald aan het Xi’an Conservatory of Music, de eerste klas hoofdvak zang en opera in het land en heeft vele internationale opleidingen gevolgd.

Ze is een uitstekende docent en docent op de afdeling zang van het Shaoxing Conservatory of Music, daarbij gaf ze ook les als docent zang en piano in de provincie Zhejiang. Tijdens haar werk in Shaoxing had ze veel uitmuntende studenten, waaronder de beroemde film- en televisiezangster Sanqi Jiang Yiyan is de zilveren medaillewinnaar van CCTV National Youth Singing Competition, een beroemde binnenlandse competitie.

De kampioen van de provinciale zangwedstrijd van Zhejiang en een topmuziekstudent aan het Shanghai Conservatory of Music.Daarbij heeft ze de tweede plaats behaald in de Tokyo International Voice Competition in Japan, de eerste plaats in de Shaoxing Vocal Competition en vele uitmuntende zangprijzen gewonnen in de provincie Zhejiang. Ze is actief geweest op zangpodia en in de jury van zang- en pianowedstrijden in de hele wereld.Ze studeerde vervolgens af aan de Messian academie van het ArtEZ Conservatorium en behaalde daar haar masterdiploma in zang en studeerde ook piano educatie.

Zhongjun Shen is vervolgens actief als docent zang, piano, koor en Chinese muziek. Zij is solist en speelt in duo van de Chinees en Westers zanggitaarduo, en is dirigent van het Shen Zhongjun Koor, actief op het klassieke zang en Chinese podium in Nederland, en geeft les in Chinees op Nederlands-Chinese scholen en door haarzelf opgerichte scholen.

Hierbij heeft ze al velen de Chinese taal bijgebracht met haar lessen door haar ruime ervaring en combinatie van het muziekonderwijs en de Chinese taal .

Meer informatie?

Heeft u vragen aan mij? neemt u dan telefonisch contact op of stuur mij een email.

favi

Inschrijven Chinese Les

Bel mij voor vragen!

Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikerservaring!